La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Qui som?

01. Contemplar el Evangelio de hoy - Serveis Generals

 • Mn.Antoni Carol i Hostench Mn. Antoni Carol i Hostench  (Barcelona [Espanya], 1960) Coordinació general

  Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses (ESADE, Barcelona) i Doctor en Filosofia (Universidad de Navarra). Ordenat sacerdot l’any 1990.

 • Sr.Antonio González-Barros Sr. Antonio González-Barros  (Palamós, Girona [Espanya], 1961) Assessorament general sobre internet y estratègia

  Ha realitzat un curs de perfeccionament directiu "PADE" a l'Institut d'Estudis Superiors d'Empresa (IESE, Barcelona). Actualment soci fundador i president de Grupo Intercom, empresa que sosté tècnicament www.evangeli.net. Casat amb Ruth, amb tres fills.

 • Sr.Marco Bugalla Font Sr. Marco Bugalla Font  (Moncalieri, Torino [Itàlia], 1966) Assistent del Coordiandor General

02. Àrea de Redacció

 • Mn.Joaquim Meseguer i García Mn. Joaquim Meseguer i García  (Sabadell, Barcelona [Espanya], 1962) Revisor i traductor català-castellà. Assessorament de literatura patrística.

  Doctor en Teologia por la Facultat de Teologia de Catalunya i completà estudis a l'Institut Patrístic Agustinianum (Pontifícia Universitat Lateranense). Ordenat prevere l'any 1988.

 • Sr.Satur Narbón i Aragall Sr. Satur Narbón i Aragall  (Barcelona [Espanya], 1953) Coordinació de l'Àrea de Redacció d'evangeli.net

  Industrial. Master in Business Administration (MBA) per l'IESE, Barcelona. Casat amb Pilar, tenen cinc fills i són avis de set nets. Dirigeix una empresa de la seva propietat.

 • Sra.Mª Dolores Membrive Fernández Sra. Mª Dolores Membrive Fernández  (Barcelona [Espanya], 1946) Gravació de la versió Àudio de Contemplar el Evangelio de hoy

  Casada amb Àngel, amb quatre fills. A més de les tasques domèstiques, ha exercit treball professional en el sector de la confecció.

03. Àrea de Promoció

 • Sr.Jesús Bonastre i Quintana Sr. Jesús Bonastre i Quintana  (Barcelona [Espanya], 1949) Coordinació de l'Àrea de Promoció d'evangeli.net

  Enginyer Tècnic. Realitzà un curs de direcció a l'Institut d'Estudis Superiors d'Empresa (IESE, Barcelona). Casat amb Pilar, actualment amb cinc fils i quatre nets. Dirigeix una empresa de la seva propietat.

 • Sr.Ferran Cladellas Sr. Ferran Cladellas  (Terrassa, Barcelona [Espanya], 1969) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Ferran es empresari en el sector de les energier renovables y medi ambient. Casat amb Beatriz i pare de quatre fills.

 • Sr.Jorge Mira Vallet Sr. Jorge Mira Vallet  (Barcelona [Espanya], 1976) Promoció on line.

  Director de Prestigia, Agència de Màrqueting Digital. Expert en estratègia digital per a pimes. Com a voluntariat social, és Director de Projectes de CinemaNet. Casat amb Mónica, té tres filles.

05. Àrea Tècnica

 • Albert Domingo i Melgosa Albert Domingo i Melgosa  (Mollerusa, Lleida [Espanya], 1966) Coordinació l'Àrea Técnica de www.evangeli.net

  Enginyer Tècnic de Comunicacions per La Salle (Universitat Politècnica de Barcelona) y PDD per l'IESE (Barcelona). Després de treballar en Sistemes de Control i Xarxes, el 1993 fundà NexTReT, empresa de serveis en tecnologies de la informació (www.nextret.net). Casat amb Mª Tresa, tenen dos fills.

 • Jordi Serra Molgó Jordi Serra Molgó  (Cardedeu, Barcelona [Espanya], 1982) Programació de www.evangeli.net

  Assessorament en disseny web i disseny gràfic. Tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions informàtiques, i especialitzat en disseny gràfic en el sector d'internet. Actualment resideix a Cardedeu, on treballa en la seva empresa artifecs.com.

 • Eng.Jose Villalba Eng. Jose Villalba  (Asunción  [Paraguai], 1979) Desenvolupador de Programari

  Enginyer en informàtica per la Universitat del Con Sud de les Amériques (Paraguai). Viu a Madrid (Espanya) i treballa en informàtica com a Desenvolupador de Programari.

 • Sr.José Luis Ojeda Dorado Sr. José Luis Ojeda Dorado  (Sevilla [Espanya], 1951) Assistent per a la actualització de continguts a www.evangeli.net

  Ha realitzat estudis de topografia, activitat a la qual es dedica amb la seva pròpia empresa, a més de promocions urbanístiques. Durant deu anys ha estat professors de cursos d'Orientació Familiar al FERT. Casat amb Pepita, tenen un fill i dos nets.

06. Contemplar l’Evangeli d’avui

 • Sr.Joaquim Carreras i Parera Sr. Joaquim Carreras i Parera  (Terrassa, Barcelona [Espanya], 1973) Coordinació de Contemplar l’Evangeli d’avui

  Llicenciat en Filogia per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i té titulació de Mestre per la UIC (Universitat Internacional de Catalunya, Barcelona). Professor d’escola primària i secundària. Casat amb Irene, tenen sis fills.

 • PareJosep Mª Massana i Mola OFM Pare Josep Mª Massana i Mola OFM  (Oliola, Lleida [Espanya], 1938) Traducció y revisió ortogràfica i filològica català-castellà-alemany

  Llicenciat en Filologia Germànica per la UB (Universitat de Barcelona) i Llicenciat en Filosofia i Teologia. Ha treballat uns trenta anys en missions a l’Àfrica (Burundi, Malawi i Kènia). Fou ordenat sacerdot l’any 1962.

07. Contemplating today’s Gospel

 • Sr.Jon Heidenreich Sr. Jon Heidenreich  (Cleveland, Ohio [Estats Units], 1970) Audio

  Casat amb Linda amb un nen (Mateu). Membres de la parròquia de St Mary's a Delaware, Ohio, EUA, on exerceix de ministre de la Sagrada Comunió. Graduat per la Universitat de Maryland en Sistemes de Gestió de la Informació. En l'actualitat treballa com a administrador de xarxa en una companyia d'Ohio (EUA).

08. Méditons l’Évangile d’aujourd’hui

 • Sra.Béatrice Pourquier Sra. Béatrice Pourquier  (1967) Coordinadora de l'edició en Francès

  Realitzà un BTS de secretariat trilingüe francès-espanyol-anglès. Actualment treballa com assistent en un despatx d'advocats.

 • Sr.Michel A. Gervais Sr. Michel A. Gervais  (Montreal [Canadà], 1963) Traducció

  Estudis superiors en administració d'empreses. Treballa actualment en el sector energètic. Ha dirigit una empresa de cultiu de ostions i la Cambra de Comerç Xile-Xina. En el seu temps lliure, tradueix llibres i fa classes particulars d'anglès i francès. Amant de l'esport, la lectura i del turisme. Casat amb Queenie i té 2 fills (Martín i Nicolás). Resideix a Santiago de Xile.

 • Sra.Pascale Améduri Sra. Pascale Améduri  (Sevilla [Espanya]) Traducció

  Funcionària del Ministeri d'Educació francès. Professora de Francès a l'ensenyament de secundària en un centre concertat. Llicència i Tesina en Filologia Hispànica de la Universitat de Toulouse le Mirail (França) i Formació per a l'Ensenyament del Francès per a estrangers. Casada amb Francisco Jose amb qui té dos hijos.Pertanyen als Equips de la Mare de Déu.

 • Sra.Ines Carbonell Segales Sra. Ines Carbonell Segales  (Poitiers [França], 1987) Traducció

  Diplomada del IEP Science Po de Aix-en-Provence (Geopolitica) y de la Universidad Paris V René Descartes (Banca), ha ejercido en el sector bancario y de los think tanks. Casada y con dos hijos, dedica su tiempo libre a la traduccion de libros y de textos para las administraciones y las editoriales.

 • Sr.Thierry Igonin Sr. Thierry Igonin  (Toulouse [França], 1964) Traducció

  Nascut a la regió de Tolosa el 1964, màster en dret per la Universitat de París II (Assas) i llicenciat a l’IEP de París (Sciences-Po), casat i pare de 3 fills, resident a Barcelona des del 1989, advocat en exercici pertanyent al Col•legi d'Advocats de Barcelona.

 • Sra.Sylvie Bour de Lacoste Sra. Sylvie Bour de Lacoste  (  [França]) Traducció

  Hola, jo sóc Sylvie, Francesa, jubilada. Visc a Madrid fa molts anys. He viscut a Londres i sis anys a Hong Kong. Excepte dos anys que vaig ser hostessa de vol, tota la meva vida vaig treballar de secretària. Pertanyo al moviment del Camí Neocatecumenal. Tinc una casa acollidora i estaria molt feliç de convidar a un de vosaltres si passa per Espanya.

 • Sra.Anne-Marie Tussy Flores Sra. Anne-Marie Tussy Flores  (Madrid [Espanya], 1957) Traducció

  Sóc Anne-Marie Tussy Flores. Vaig néixer a Madrid en 1957. Estic casada amb Pablo i tenim 5 fills i 4 nétes. Visc a Cercedilla, un poble de la serra de Madrid. Vaig fer els meus estudis en el Liceu Francès de Madrid. He treballat com a secretària de direcció al Consolat General de França a Madrid i recentment he tingut una merceria en la qual feia classes de patchwork.

09. Meditando o Evangelho de Hoje

 • Sra.Maria da Luz Faria Sra. Maria da Luz Faria  (Lisboa [Portugal], 1945) Coordinació

  Llicenciada en Filologia Germànica (University of Lisbon). Ha treballat durant uns 40 anys como Assistent de CEO en una empresa industrial alemanya. Soltera, amb deu nebots.

 • Sra.Vanilce Insfrán Sampaio Sra. Vanilce Insfrán Sampaio  (Recife, Pernambuco [Brasil], 1957) Traducció

  Formada en Dret. Ha realitzat cursos de programació, internet, italià, espanyol i anglès. Treballa com a traductora e intèrpret des de 1987. Es professora de portuguès per a estrangers a la Universidad de Costa Rica. Casada amb Carlos Enrique, tenen tres fills.

 • Sra.Maria João Silva Santos Sra. Maria João Silva Santos  (Lisboa [Portugal], 1964) Traducció

  Llicenciada en Marketing i Publicitat, va exercicir funcions en empresa del sector de Publicitat. Casada, té set fills (un ja en el Cel).

 • Sra.Susana Beatriz Caldas Sra. Susana Beatriz Caldas  (Asunción  [Paraguai], 1960) Traducció

  Llicenciada en Tecnología de Procesament de Dades per la PUC de Río de Janeiro. Especialització i Formació diplomàtica. Funcionària del Ministeri de Negocis Extrangers, en servei a l´exterior. Casada amb Julio, tenen dos fills.

10. Contemplare il Vangelo di Oggi

 • Sr.Luigi Bugalla Font Sr. Luigi Bugalla Font  (Moncalieri, Torino [Itàlia], 1964) Coordinació de Contemplare il Vangelo di Oggi

  Consultor lingüístic i políglota. En 2014 crea 20coffes.com, un servei que ofereix grups reduïts de conversa per a practicar anglès o altres idiomes. També és membre de la junta directiva de l'Associació de Consumidors de mitjans Audiovisuals i secretari de l'Associació per a la Causa pro beatificació d'Antoni Gaudì. Està casat amb Celia.

 • Sr.Luis Matias Ravaioli Sr. Luis Matias Ravaioli  (Buenos Aires [Argentina], 1978) Traducció

  Professor de religió de secundària. Em vaig mudar a Itàlia en 2003. Tinc una llicenciatura en Teologia i sóc llicenciat en Bioètica. Conseller membre del Consell diocesà per a causes de nul·litat matrimonial. Guia turístic de Florència en el meu temps lliure. Casat amb Aleksandra, d'origen rus.

 • Sra.Maria Gloria Alcover Lillo Sra. Maria Gloria Alcover Lillo  (Vejer de la Frontera, Cádiz [Espanya]) Traducció

  Llorejada a Madrid com a Metge-Cirurgià (1979) en la Universitat Complutense. Especialitat de Ginecologia i Obstetrícia. Entra a l'Escola de Post-Grau d'Homeopatia a Mèxic 1979 i, al costat del mestre PS Ortega per més de 12 anys, desenvolupa la seva formació com a col•laboradora directa dedicant-se a l'aprofundiment, difusió i ensenyament de la Medicina Homeopàtica Ortodoxa Hahnemanniana fundant escoles i grups d'estudi en diverses parts del món.

 • Mn.Ovidiu Gabriel Bejenaru Mn. Ovidiu Gabriel Bejenaru  (Bacau [Romania], 1987) Traducció

  Sacerdot romanès, nascut a Bacau el 4 de setembre de 1987, ordenat el 24 de juny de 2015. Parlo italià, espanyol, anglès, francès i alemany, sóc llicenciat en Història de l'Església i Teologia Moral. Responsable de la comunitat romanesa a Saragossa (Espanya) de 2017 a 2019. Des de 2019 sóc responsable de la comunitat romanesa a Prato, Toscana (Itàlia). Col•laborador de l'edició en italià d'evangeli.net des de 2021.

 • Sra.Claudia Barrientos de Perez Sra. Claudia Barrientos de Perez  (Guatemala [Guatemala]) Traducció

  Cònsol Honorari de la República de Guatemala a Itàlia, Casada. Cinc fills.

11. Rozważanie Ewangelii na dziś

 • Sra.Aneta Więch Sra. Aneta Więch  (Warszawa [Polònia], 1968) Coordinació de Rozważanie Ewangelii na dziś

  Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Varsòvia. Casada amb Carlos Marrodán Casas, tres filles Karolina, Klara i Aniela. Des de 1995 treballa en l'Institut Cervantes de Varsòvia.

 • Sr.Carlos Marrodán Casas Sr. Carlos Marrodán Casas  (Toulouse [França], 1948) Traducció

  Des de 1951 resideix a Varsòvia. Llicenciat en Filologia Polonesa per la Universitat de Varsòvia. Traductor de literatura espanyola i hispanoamericana (Gabriel García Márquez, Mario Vargas Llosa, Octavio Paz, Javier Marías, Antonio Buero Vallejo, Carlos Ruiz Zafón entre altres).

 • Sra.Agnieszka Okular Sra. Agnieszka Okular  (Kraków [Polònia], 1979) Traducció

  Graduada en Finances de Corporacions en Universitat d'Economia a Cracòvia i Postgrau en Inteligencia de Negoci en UOC. Exerceix de Coordinadora de Projectes. Casada amb Toni, una filla *Alicja.

12. Betrachtung des heutigen Evangeliums

 • Sr.Richard Kornmayer Sr. Richard Kornmayer  (Hechingen-Schlatt [Alemanya], 1958) Traducció

  Resident a Catalunya des de l’any 1985, llicenciat en Periodisme, Filosofia i Literatura Alemanya a l’Universitat de Munich. Casat amb dos fills. Col·laborant amb evangeli.net desde 2021 i amb molt il•lusió.

13. L'Evangeli d'avui per a la família

 • Francesc Badia Francesc Badia  (Sant Cugat del Vallès, Barcelona [Espanya], 1985) Il·lustrador

  Llicenciat en comunicació audiovisual i master en animació. Treballa com a il·lustrador freelance i operador de càmeres a l'abadia de Montserrat.

 • Mn.Lluís Raventós Artés Mn. Lluís Raventós Artés  (Raimat (Lleida) [Espanya], 1933) Il·lustrador

  Llicenciat en Farmàcia i doctor en Dret Canònic. Ordenat sacerdot el 1964, pertany a la prelatura de l’Opus Dei. Ha exercit el seu ministeri per tota Catalunya, Aragó, Navarra i La Rioja. És autor de tres clàssics juvenils d’espiritualitat, "El treball d’en Pere", "Anton I el Gran" i "Els combats d’en Pau" i, de la biografia, "Pepe Serret. Himne a la vida". Hi ha diverses edicions dels seus llibres, tots publicats en altres llengües. Il·lustra les paràboles de Jesús per a "L’Evangeli d’avui per a la família". Els seus dibuixos, vius i espontanis, proven de transmetre amb alegria el missatge de Nostre Senyor.

 • Pili Piñero Pili Piñero  (Buenos Aires [Argentina], 1984) Il·lustradora

 • Mn.Miguel Rodríguez Ugalde (Miroug) Mn. Miguel Rodríguez Ugalde (Miroug)  (.. [Espanya]) Il·lustrador

  Mn. Miguel Rodríguez Ugalde (Miroug) és sacerdot, arquitecte, dibuixant i artista. Publica les seves il·lustracions a la web arguments.es/dibujosycosas

 • Pau Morales Pau Morales  (Girona [Espanya]) Il·lustrador

  Artista gironí format a l'escola "La Mercè". Dedicat sobretot a la pintura, ha realitzat exposicions individuals i col•lectives a nivell nacional i internacional (Girona, Figueres, Barcelona , Terrassa, Leon, Irlanda, Roma, Montreal...).

  Treballa altres camps com la il•lustració, els grafits, el retrat, la caricatura, l'escultura, el vídeo, la música com a cantant i guitarrista i la performance on combina la pintura i la música en directe.

Han colaborado con nosotros

 • SrPaul Macmanus Sr Paul Macmanus  (Dublín [Irlanda], 1967) Gravació de la versió Àudio de Contemplating today’s Gospel

  Llicenciat en Filosofia i Ciències Polítiques per University College Dublin, té també el Higher Diploma in Education i és diplomant en Magisteri per la Univesidad Complutense de Madrid. Casat amb Núria, tenen quatre fills. Actualment és professor d´Educació Primària, especialitat en anglès. Fotògraf amateur.

Han col·laborat amb nosaltres

 • Mrs.Vickie Teetor Mrs. Vickie Teetor  (New York [Estats Units], 1958) Coordinació i gravació de la versió en Àudio de Contemplating today’s Gospel

  Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Boston. Casada amb Josep Miquel, amb qui té nou fills. Mestressa de la seva llar. Coordina la versió anglesa del programa de graduats Matrimoni i Educació Familiar, de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya).

 • Sr.Ramón Cladellas i Miralles Sr. Ramón Cladellas i Miralles  (Barcelona [Espanya], 1973) Promoció off line. Assisteix la coordinació de les versions en Àudio

  Ha realitzat cursos d'Enginyeria. Ha treballat com a enginyer en una empresa informàtica. Actualment ocupa el lloc de director tècnic en una empresa industrial.

 • Sra.Mª Dolores Alcayne Sra. Mª Dolores Alcayne  (Barcelona [Espanya], 1947) Coordinació i traducció de Méditons l’Évangile d’aujourd’hui

  Graduada en Magisteri amb 35 anys d'exercici, primordialment impartint classes de Francès i literatura espanyola. En l'actualitat estudia Teologia, pertany a la fraternitat cistercenc, imparteix catequesi i formació a emigrants.

 • MadameRosa Gochez Madame Rosa Gochez  (Villennes sur Seine [França]) Traducció

  Ha realitzat estudis d’Història de l’Art. Té una filla. Actualment treballa en un despatx d’advocats a París.

 • Prof.Alain Sériaux Prof. Alain Sériaux  (Marsella [França], 1954) Traducció i revisió filològica

  Doctor en Dret Privat per la Universitat d’Aix-en-Provence. Casat amb Carme Mª, amb sis fills. Actualment és catedràtic de Dret Privat a la Universitat de Perpinyà.

 • Sr.Carlos Leret Castillo Sr. Carlos Leret Castillo  (San Salvador [El Salvador], 1955) Delegat d'evangeli.net a Amèrica Central

  Graduat a Texas Tech USA (Administració de Empreses Pecuàries i processaments de gra i llavors) i al Barneveld College d'Holanda (Producció Animal i Elaboració de Concentrats/Pinsos per a animals). Casat amb Maria Nicolina, tenen tres filles. Laic compromès al servei de l'Evangeli. Ha realitzat diversos apostolats en l'Església, en les àrees d'evangelització dels joves, indigents i mitjans de comunicació catòlics.

 • SrPedro Iglesias Martínez Sr Pedro Iglesias Martínez  (Santander [Espanya], 1952) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Diaca permanent de la diòcesi de Terrassa (Barcelona). Formació i titulació administrativa, informàtica i comercial. Exerceix el seu treball professional en el món empresarial, amb càrrecs de responsabilitat en les àrees comercial i administrativa. Realitzats els estudis eclesiàstics que hom requereix, rebé el diaconat l'any 1997.

 • + Sr.Claudi Rey i García + Sr. Claudi Rey i García  (Barcelona [Espanya], 1926) Traducció a l’anglès i francès; promoció on line de Contemplating today’s Gospel

  Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB (Universitat de Barcelona). Casat amb l’Elvira; amb quatre fills i set nets. Ha dirigit l’àrea de comerç internacional de diverses empreses multinacionals.

 • Sra.Empar Grau i Salmerón Sra. Empar Grau i Salmerón  (Barcelona [Espanya], 1946) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Diplomada en Infermeria. Realitza diverses col·laboracions con la Parròquia de Sant Esteve de Ripollet (Càritas parroquial, pastoral de la salut, etc.). Viuda con quatre fills y dos nets.

 • Antonio Parra Silvestre Antonio Parra Silvestre  (Barcelona [Espanya], 1952) Desenvolupador de Programari

  Catedràtic de batxillerat jubilat. Va treballar en la UPC en diversos projectes informàtics i com a professor de Programació, com a analista-programador en la XTEC i en el Centre d'Homologació de recursos de la Generalitat de Catalunya i com a Coordinador d'Informàtica en el INS Joan Coromines de Barcelona. Actualment gestiona l'empresa Damerosoft d'aplicacions per iOS.

 • + Sr.Marius Falcon + Sr. Marius Falcon  (Barcelona [Espanya], 1933) Revisió filològica i ortogràfica per a Contemplar l'Evangeli d'avui i Contemplar el Evangelio de hoy

  Llicenciat en Dret per la UB (Universitat de Barcelona) i Doctor en Dret per la Universitat de Navarra (Pamplona [Espanya]). Ha exercit d'advocat. Traspassà cristianament el 16 d'abril del 2005.

 • Sra.Nuria Recasens i Garola Sra. Nuria Recasens i Garola  (Tarragona [Espanya], 1968) Secretaria i administració d'evangeli.net. Gravació de la versió Àudio i revisió filològica per a Contemplating today's Gospel

  Llicenciada en Filologia Anglo-germànica per la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). Casada amb Paul, amb qui té quatre fills. Actualment és secretària de direcció a l'empresa Grupo Intercom.

 • Sr.Josep Mª Moré i Boadella Sr. Josep Mª Moré i Boadella  (Girona [Espanya], 1964) Reporting: informes i estadística

  Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Master in Business Administration (MBA) per l'IESE, Barcelona; Programa de Doctorat, Suficiència investigadora per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). Professor de l'Àrea de Finançament a l'IESE. Programes de Desenvolupament Directiu. Casta amb Teia, amb qui té quatre fills.

 • Sr.Nicolás Alfín Martín-Gamero Sr. Nicolás Alfín Martín-Gamero  (Madrid [Espanya], 1976) Promoció internacional y linking.

  Llicenciat en Dret per la UB (Universitat de Barcelona), Periodisme per la UPF (Universitat Pompeu Fabra, Barcelona) & Master in Business Administration (MBA) per l'IESE, Barcelona. Actualment és CEO de Solostocks Internacional (projecte de l'empresa Grupo Intercom).

 • + Sr.Luis Siman + Sr. Luis Siman  (El Salvador [El Salvador], 1938) Delegat d'evangeli.net a Amèrica del Nord

  Dedicat al negoci d'exportació de paper. President del Florida Center for Peace, moviment apostòlic de l'Arxidiòcesi de Miami. Casat amb Adela, actualment amb set fills i dinou nets.

 • + SraMª del Carmen Miralles i Zanón + Sra Mª del Carmen Miralles i Zanón  (Terrassa, Barcelona [Espanya], 1944) Grabació versió Audio de Contemplar l’Evangeli d’avui

  Casada amb Fernando, amb onze fills i cinc nets. A més de les tasques domèstiques, realitzaba l’activitat comercial en un establiment de papareria i llibreria.

 • Sr.Jordi Molas i Verdaguer Sr. Jordi Molas i Verdaguer  (El Prat de Llobregat, Barcelona [Espanya], 1967) Assessorament sobre Internet y disseny de www.evangeli.net

  Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra (Pamplona, Espanya). Començà la seva carrera professional com a realitzador de documentals. Més tard, treballà a l'empresa Grupo Intercom. Actualment és soci de www.naranjus.com (empresa d'assessorament d'internet). Casat amb Marta, tenen set fills.

 • SraPatricia Belo Gutiérrez Sra Patricia Belo Gutiérrez  (Montevideo [Uruguai], 1963) Coordinació

  Titulació d’Auxiliar Administratiu Contable Qualificat, UTU. (Universidad de la República). Des de 1990 ha desenvolupat la seva activitat professional en diverses empreses amb responsabilitat gerencial en las àrees d’administració i vendes. Casada, amb tres fills.

 • Sr.Diamantino Costa Sr. Diamantino Costa  (Trofa [Portugal], 1971) Traducció

  Contador i Mediador d Assegurances. Treballa com a Tècnic Oficial de Comptes i Mediador d’Assegurances en la seva pròpia empresa. És Catequista d’adults, Ministre Extraordinari de la Comunió i Lector. Casat amb Rosário, tenen tres fills.

 • GermanaRita Maria Valente, osc Germana Rita Maria Valente, osc  (Viseu [Portugal], 1968) Traducció

  Va realitzar estudis a l´àrea d´Éducació Social. Actualment està fent els estudis en Ciències Religioses a Barcelona. Clarisa de l´ordre de les Germanes Pobres de Santa Clara, a Girona, Espanya.

 • Sra.Maria Fernanda Gambandé Sra. Maria Fernanda Gambandé  (Rosario [Argentina], 1979) Traducció

  Cursant Professorat de Portugués a la Facultat d´Humanitats i Arts. Casada amb Juan Pablo, tenen una filla.

 • SrJoan Tarrés Sr Joan Tarrés  (Barcelona [Espanya], 1958) Promoción on line (2010)

  Economista i PDD ’90 del IESE (Barcelona). Ha traballat en sectors de la Publicitat, Banca Extranjera, Informàtica i Tèxtil. És Consultor d´empresas “freelance” des de 1991. Ha sigut col.laborador del ICWF de l´IESE. Apasionat per l´Antropologia humana.

 • Srta.Ma. Ximena Villagrán Olmos Srta. Ma. Ximena Villagrán Olmos  (Córdoba [Argentina], 1981) Traducció

  Titulació d´Agent Immobiliari, per la Universidade Nacional de Loma (Zamora), sector al que es dedica professionalment. Voluntària en Radio María Argentina, en l´àrea ´Call center´. Ha estudiat quatre anys de llengua portuguesa a la Facultad de Lenguas de la Universidad Nacional de Córdoba. En aquests mesos està preparant l´examen Celpe-Bras (títol internacional de portuguès).

 • Sra.Teresa Plana Sra. Teresa Plana  (Lleida [Espanya], 1958) Promoció on line. Respostes als usuaris

  Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona Diploma d´Estudis Avançats en Ciències de l´Educació (Universitat de Lleida). És catedràtica d´Institut i dona classes a Formació Professional. Casada amb el Carlos, tenen una filla i tres fills.

 • MademoiselleCamille Gochez Mademoiselle Camille Gochez  (Villennes sur Seine [França], 1988) Traducció

  Està cursant Comerç Internacional a l’ESCE de París.

 • Sr.Antonio Tessitore Ciardiello Sr. Antonio Tessitore Ciardiello  (Fuorigrotta [Itàlia]) Traducció

  Emigrat a Guadalajara [Mèxic], 1972. Estudis de Filosofia i Pedagogia a Itàlia i a Mèxic. Compromès en l'apostolat pro família i joventut. Ensenyant de filosofia a la UAG i per tres dècades ha dirigit Cursos d'Idioma a l'Institut Mèxic-italià, a l'Institut Dante ia la Universitat Estatal de Guadalajara. Casat amb la Senyora Rosa Elba amb la qual té dos fills i cinc néts.

 • Sra.Jorgelina Mª Enz Sra. Jorgelina Mª Enz  (Rosario [Argentina], 1962) Traducció

  Auditora. Docent d'italià i d'Espanyol com a Llengua Estrangera. Casada, quatre fills.

 • Sr.Massimo Villani Sr. Massimo Villani  (Venezuela [Veneçuela], 1960) Traducció

  Arquitecte-Empresari i regidor. Membre actiu del MCC Moviment de Curset de Cristianisme, Coordinador de la Missió Continental per la diòcesi de l'Estat de Nova Esparta (Veneçuela), Vicepresident del Consell Diocesà de Laics per a la Diòcesi de l'Estat de Nova Esparta (Veneçuela), Vicedirector de la Pastoral per les Famílies per la diòcesi de l'Estat de Nova Esparta (Veneçuela). Casat amb Belkis, pare de dos fills.

 • Mn.Matteo Sanavio Mn. Matteo Sanavio  (Conselve, Padova [Itàlia], 1974) Traducció

  Rogacionista del Cor de Jesús. Llicenciat en Pastoral Juvenil i Catequètica a la Universitat Pontifícia Salesiana (UPS) a Roma. Ordenat sacerdot el 2002 a Frascati (Roma), va exercir el seu ministeri sacerdotal a Tarragona durant vuit anys, fins a finals de 2010. Actualment viu a Roma, i és Conseller General de la seva Congregació.

 • + Sr.Giorgio Chevallard Ribas + Sr. Giorgio Chevallard Ribas  (Milano [Itàlia], 1950) Traducció

  Italià, casat amb Rosa Navarro (espanyola), vivia a Sant Cugat del Vallés (Barcelona), va tenir 7 fills i 16 nets. Fill de pare italià i mare catalana. Enginyer al Politècnic de Milà (1974) i a la ETSEIB de Barcelona (1985). Jubilat des de 2016. Va col·laborar amb la Fundació Pontifícia 'Ajuda a l'Església Necessitada' com a delegat de la diòcesi de Terrassa. Va ser secretari i voluntari en el 'Centre d'Orientació Familiar' (COF) de la diòcesi de Terrassa (Consultori Familiar diocesà). Dins del COF va participar també al grup diocesà per a l'Educació Afectiva i Sexual dels joves i al 'Projecte Raquel', que ajuda les persones a superar la Síndrome Post-Avortament.

 • Sr.Àngel Grau Ramos Sr. Àngel Grau Ramos  (L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona [Espanya], 1958) Coordinador Xarxes Socials

  Mestre Industrial en Electrònica, especialista en maquinària recreativa i de vending. Resideix a Cunit (Tarragona). Col•labora en voluntariat social i protecció de la família a nivell municipal. Actualment treballa en una escola de Barcelona. Casat des de 1982 amb Montserrat, té una filla.

 • Sr.Yago Llaquet de Entrambasaguas Sr. Yago Llaquet de Entrambasaguas  (Barcelona [Espanya], 1971) Persones

  Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB, Universitat Barcelona); Executive MBA, ESADE Business School. Te experiència directiva en diverses empreses multinacionals i nacionals. Actualment treballa al Grup Intercom. Casat amb Margarita, amb 5 fills.

 • Sr.Óscar Ribas Fuentes Sr. Óscar Ribas Fuentes  (Ibiza, Islas Baleares [Espanya], 1977) Assessorament sobre Internet y promoció on line

  Està cursant estudis de Filosofia i Lletres en la Universitat de Barcelona. Fundador y primer CEO de MailxMail (servei líder de cursos de formació on line). Actualment trabailla al Grupo Intercom en artelista.com (web de referència en el món del art).

 • Sr.Jordi Picazo Sr. Jordi Picazo  (Mataró [Espanya], 1962) Traducció

  Llicenciat en Llengua i Literatura Anglesa per la Universitat de Barcelona, va viure i treballar a Londres des de 1990 fins a 1994, on també va cursar estudis pel Doctorat a la Universitat de Londres. Actualment treballa com a professor d'anglès. Viu a Mataró, a la vora del mar Mediterrani, 30 km al nord de Barcelona. Pare d'Oriol i Marta.

 • + Sr.Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol) + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)  (Moià [Espanya], 1948) Il·lustrador

  Conegut amb el nom artistic de Picanyol, Josep Lluís Martínez i Picañol, és un dibuixant català autodidacte. És considerat com un «clàssic modern» del còmic català. Ha il·lustrat La Bíblia dels nens en còmic, el còmic Francesc i Clara d'Assís, Ignasi de Loiola i Els Salms.