La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

T'informem de les novetats respecte al finançament d'evangeli.net, amb l'alegria de saber que, gràcies als vostres donatius, podem difondre l'Evangeli a més persones cada dia.

Com saps, durant els últims dos mesos hem fet importants canvis en el servei diari a subscriptors, per assegurar que els e-mails arribin cada dia a la vostra bústia puntualment. Aquests canvis han suposat un esforç important de treball i també un lleuger augment en els costos mensuals respecte a la previsió que vàrem fer al gener. Això ha afectat al nostre pressupost anual, que destinem íntegrament al manteniment de la web, a l'enviament del servei a subscriptors i a la millora del projecte “L'Evangeli d'avui per a la família”.

Amb aquests canvis, el pressupost de 2018 està actualment cobert en un 60%. Donem gràcies per tenir una part important del pressupost ja finançat. La informació sobre la gestió d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant, la pots veure aquí.

Avui sol·licitem humilment la teva ajuda per poder cobrir la part del pressupost que ens falta, amb l'esperança d'arribar al 100 % abans d'acabar l'any. L'objectiu és seguir sent una pàgina web lliure de publicitat, garantint ,en qualsevol cas, que evangeli.net seguirà sent sempre un servei gratuït.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

 

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

Valorem igualment les donacions tant com les oracions, per tant, si no pots fer una aportació econòmica, et demanem que preguis per nosaltres.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking