La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Sant Nadal i feliç any nou 2020 en el Senyor Déu

En acabar l’any, resumim els objectius assolits gràcies als vostres donatius i a l'ajuda dels nostres col·laboradors, avancem els projectes que volem posar en marxa l'any vinent i fem balanç econòmic:

Durant 2019, l'Àrea de Redacció ha editat més de 600 nous comentaris, ha afegit 15 sants al calendari i publicat 46 dibuixos. Hem posat en marxa les edicions en alemany i xinès i el servei “Temes evangeli·net”.

El 2020, a més de publicar nous comentaris i dibuixos, continuarem ampliant el cicle santoral i posarem en marxa “Pensaments per a l’Evangeli d’avui”, un servei que inclourà, cada dia, tres breus cites, dels sants, els papes i del catecisme, per a complementar el comentari de l'Evangeli. També estem planificant una actualització de la web, que serà més fàcil de visualitzar en mòbils i tablets. Tenim en l'agenda continuar ampliant l'equip de col·laboradors i millorar en aspectes com la promoció d'evangeli.net. De tots aquests projectes us informarem puntualment..

En l'aspecte econòmic, gràcies als vostres donatius hem cobert el 82% dels 34.711  del pressupost de 2019. La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant la pots veure aquí  aquí .

En aquestes dates, demanem la teva ajuda per a acabar de cobrir el pressupost de 2019, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitatEl servei continuarà sent sempre gratuït, la qual cosa ens permetrà continuar la nostra missió evangelitzadora.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking