La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

“L’estel de Nadal ets tu, quan condueixes algú a trobar-se amb el Senyor” (Papa Francesc)

L’equip d’evangeli.net et desitja un ¡Feliç i Sant Nadal!

 

Benvolgut amic / benvolguda amiga: 

En acabar l’any, resumim els objectius assolits gràcies als vostres donatius i a l'ajuda dels nostres col·laboradors, avancem els projectes que volem posar en marxa l'any vinent i fem balanç econòmic:

Durant 2021, hem posat en marxa els “Pensaments per a l'Evangeli d'avui”, més de 30 col·laboradors participen en la redacció i traducció d'aquest projecte. També hem publicat nous comentaris i dibuixos. Recentment, hem canviat de proveïdor d'Internet, ens permet una millor gestió de la web i és més econòmic, per la qual cosa podrem reduir sensiblement el pressupost per a l'any pròxim.

Pel que fa a 2022, continuarem treballant en la web dedicada exclusivament a “L’Evangeli d'avui per a la família”, paral·lela a evangeli.net, esperem inaugurar-la aviat. Una de les nostres prioritats serà també fer més promoció d'evangeli.net, perquè l'Evangeli arribi a més persones. També redactarem nous comentaris, ampliarem el cicle santoral i publicarem nous dibuixos.

En l'aspecte econòmic, gràcies als vostres donatius hem cobert el 88% dels 35.274  del pressupost de 2021. La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant la pots veure aquí aquí.

En aquestes dates, demanem la teva ajuda per a acabar de cobrir el pressupost de 2021, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitatEl servei continuarà sent sempre gratuït, la qual cosa ens permetrà continuar la nostra missió evangelitzadora.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking