La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic / benvolguda amiga:

Un dels objectius que ens hem marcat per enguany és incrementar el nombre d'usuaris d'evangeli.net. Donem gràcies a Déu perquè ja són alguns centenars de milers.

Per això incorporarem 6 nous voluntaris, la labor específica dels quals serà localitzar i contactar nous llocs catòlics a Internet, als quals pugui aportar-los valor publicar l'Evangeli comentat.

Perfils que cerquem:

3 persones a qui els agradi navegar per Internet, investigar i analitzar llocs web, per detectar pàgines on tingui sentit donar a conèixer evangeli.net.

3 persones amb experiència comercial i capacitat de comunicació, per contactar amb les pàgines seleccionades i buscar acords per la difusió dels nostres continguts.

• La dedicació que estimem per poder desenvolupar aquesta labor és de 2 hores setmanals en tots dos casos, fins al pròxim Nadal.

Si vols ajudar-nos a evangelitzar, col·laborant com a voluntari en l'Àrea de Promoció d'evangeli.net:

• Envia'ns un e-mail amb les teves dades a secretaria@evangeli.net, especificant “Investigar” o “Comunicar”, i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te els detalls.

Moltes gràcies per la teva atenció.

Cordialment,

Genís Galera

Coordinador de l'Àrea de Persones

evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking