La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic, benvolguda amiga

Fa uns mesos inauguràvem family.evangeli.net, la nova web de "L'Evangeli d'avui per a la família", on pots trobar l'Evangeli de la missa del dia, acompanyat d'un dibuix relacionat amb el text i un breu comentari.

Avui ens alegra presentar-te una nova activitat a la web: El puzzle del dibuix de l'Evangeli del dia! El trobaràs a la portada, sota el dibuix, i podràs jugar des de qualsevol dispositiu tantes vegades com vulguis.

Aquest és el primer d'altres jocs i activitats que estem planejant per al futur, amb la intenció de fomentar la lectura de l'Evangeli a través de propostes divertides i creatives.

Volem convidar-te al fet que provis "El puzzle del dibuix" i que facis partícip la teva família, als majors i als petits. T'agrairem també que el comparteixis amb els teus amics, perquè coneguin "L'Evangeli d'avui per a la família" i puguin gaudir de la lectura de l'Evangeli d'una forma entretinguda.

Moltes gràcies per la teva atenció

Rep una cordial salutació

L'Equip d'evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking