La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic / Benvolguda amiga:

T'informem de les novetats respecte al finançament d'evangeli.net els projectes en el que estem treballant, amb l'alegria de saber que podem seguir divulgant l'Evangeli per tot el món a través d'Internet gràcies als vostres donatius i oracions.

S'han redactat nous comentaris i s'han produït nous vídeos pel nostre canal a YouTube. Actualment estem preparant un nou joc per family.evangeli.net, per fer catequesi en família; es tracta d'una trivia (concurs) de preguntes i respostes, amb més de 400 preguntes repartides en 44 temes, basats en la catequesi que ja vàrem publicar al juny. Pròximament publicarem un fulletó informatiu per promocionar els continguts de family.evangeli.net entre usuaris i catequistes.

El pressupost de 2023 (33.504 €), està cobert actualment en un 53%; en ell s'inclouen el manteniment de la web, l'enviament del servei a subscriptors, el desenvolupament de nous projectes i la promoció de la web. La informació sobre la gestió d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant, la pots veure aquí.

Avui sol·licitem la teva ajuda per poder cobrir la part del pressupost que ens falta, amb l'esperança d'arribar al 100% abans d'acabar l'any. L'objectiu és seguir sent una pàgina web lliure de publicitat, garantint, en qualsevol cas, que evangeli.net seguirà sent sempre un servei gratuït.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de PayPal, una sola vegada o periòdicament.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment, 

L’Equip d’evangeli.net

 

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking