La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic / Benvolguda amiga:

Avui, a family.evangeli.net, llancem una gran novetat: els concursos TRIVIA de la “Història de l'Església a través dels sants”. És un projecte que hem preparat amb il·lusió i que seguirem desenvolupant durant els propers anys.

La història és mestra... I, si vols veure la “mà de Déu”, a més de la fe, res millor que la Història de l'Església, particularment a través de la vida dels seus sants.

Cada sant del nostre cicle santoral tindrà el seu propi concurs (d'unes 10 preguntes), a més del puzle de la seva imatge. Les mateixes preguntes tenen contingut històric, però el millor valor afegit el trobaràs en la breu explicació que acompanya les respostes correctes. A més, per a cada segle, afegim alguns apunts telegràfics, mostrant el context històric general de cada època.

Aquest projecte és molt laboriós, ja que abasta tota la Història de l'Església. Per això, comencem amb una selecció de sants del segle I, i anirem afegint concursos fins a arribar al segle XXI. En una segona etapa, afegirem concursos de més i més sants per a cada segle. Us mantindrem informats puntualment de totes les novetats.

Ja pots participar i posar a prova els teus coneixements, aquí!

Ah!, i abans d'enfrontar-te a cada concurs, et recomanem llegir el comentari de family.evangeli.net sobre el sant al qual està dedicat, mirar el seu dibuix i prestar atenció al títol que l'acompanya (un enllaç abans de cada concurs et guiarà cap a aquesta informació).

Agrairem les teves oracions per a aquest gran projecte.

Et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking