La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Joan Pau II, bo i recordant el comandament apostòlic de Jesús, digué en una ocasió: "Aneu arreu del món per internet a predicar l'Evangeli a tota criatura" (cf. Mc 16,15). A evangeli.net hem assumit aquesta consigna com a síntesi de la nostra missió. En l'opció QUÈ ÉS evangeli.net? desenvolupem aquesta idea i assenyalem els nostres objectius bàsics (clica aquí).

Amb l'esforç de tots, evangeli.net ha assolit les 98.000 subscripcions. A partir d'ara, coherents amb el nostre objectiu, comptarem les xifres en milions. Així, d'aquí a pocs dies arribarem a 0,1 milions de subscripcions i maldarem per tal d'arribar el més aviat possible a 1,0 milions... I continuarem fins on Déu vulgui.

En nom de tot l'Equip d'evangeli.net, et saluda

Antoni Carol i Hostench, pvre.

www.evangeli.net

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.