La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Joan Pau II, bo i recordant el comandament apostòlic de Jesús, digué en una ocasió: "Aneu arreu del món per internet a predicar l'Evangeli a tota criatura" (cf. Mc 16,15). A evangeli.net hem assumit aquesta consigna com a síntesi de la nostra missió. En l'opció QUÈ ÉS evangeli.net? desenvolupem aquesta idea i assenyalem els nostres objectius bàsics (clica aquí).

Amb l'esforç de tots, evangeli.net ha assolit les 98.000 subscripcions. A partir d'ara, coherents amb el nostre objectiu, comptarem les xifres en milions. Així, d'aquí a pocs dies arribarem a 0,1 milions de subscripcions i maldarem per tal d'arribar el més aviat possible a 1,0 milions... I continuarem fins on Déu vulgui.

En nom de tot l'Equip d'evangeli.net, et saluda

Antoni Carol i Hostench, pvre.

www.evangeli.net

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.

La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.