La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Avui, a la ciutat de David, us ha nascut un Salvador, que és el Crist Senyor. Això us servirà de senyal: trobareu in infant en bolquers, ajagut en una menjadora (Lc 2,11-12).

«Amb la humilitat dels pastors, posem-nos en camí, en aquesta santa Nit, envers el Nen a l'establia. Toquem la humilitat de Déu, el cor de Déu. Aleshores la seva alegria ens abastarà i farà més lluminós el món» (Benet XVI, Homilia 24.XII.07).

L'Equip d'evangeli.net et desitja un Sant Nadal i un feliç Any Nou en el Nen-Jesús.

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.

La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.