La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

La pau que tant desitja la Humanitat exigeix «el desenvolupament de tot l'home en tots els homes» (Benet XVI, Caritas in veritate 18). Hi ha dos mitjans per assolir-ho. Per a TOT L'HOME: l'Evangeli; per a TOTS ELS HOMES: Internet. El nostre servei evangeli.net vol unir els dos aspectes, tot posant Internet al servei de l'Evangeli.

Hem arribat a les 90.000 subscripcions i ens preparem per a l'assalt a les 100.000 (clica aquí si no pots veure el gràfic):

Arribat aquest moment, informarem el Papa (ja estem preparant aquesta comunicació). Sabem que, amb aquesta notícia, donarem una alegria al seu cor de "pare" preocupat per el bon aliment dels seus fills.

Amb això, però, no haurem fet més que començar. En aquest món vivim milers de milions d'éssers humans: en comunió amb l'Església i molts altres serveis cristians eficaços de difusió de l'Evangeli, ens proposem arribar a tots els homes. Comptem amb la teva "complicitat".

Et saluda l'Equip d'evangeli.net.

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.