La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

És la nostra alegria desitjar-te un Feliç Any Nou amb la notícia que, fa pocs dies, la difusió d'evangeli.net ja ha superat els "0.1 milions" de subscriptors. En el nostre web ho mostrem d'un mode senzill, però prou eloqüent. Per a veure-ho, clica aquí.

Les gestions per tal d'informar Benet XVI segueixen el seu curs protocol·lari (que no és breu). Avisarem tan aviat com ho haguem pogut fer. En els successius newsletters et contarem els nostres projectes immediats amb vista a difondre més i més la Paraula de Déu. Gràcies per la teva col·laboració.

Des d'evangeli.net preguem i et demanem oracions per a les víctimes i damnificats d'Haití: unim aquest dolor —que també és nostre— al de Jesús Crucificat, tot oferint-lo per a la feliç salvació eterna de totes les ànimes.

Antoni Carol i Hostench, pvre.

www.evangeli.net

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.