La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Moltes gràcies! Moltes mercès a TOTS els usuaris d'evangeli.net. La vostra generosa col·laboració ens ha permès fer un recull de 6.785 respostes completes a la nostra enquesta (oberta entre el 20 i el 28 de juny). El resultat ha estat una formidable mostra de la realitat i opinió dels nostres usuaris.

L'enquesta ha estat un mena de petit "Campionat" del Món. Realment, ha tingut un abast mundial, però sense afany competitiu, sinó de mutu servei. Tots hi hem triomfat, però val la pena destacar l'espectacular resposta des del Brasil, Argentina, Mèxic... i un llarg reguitzell de 111 països en total. Per idiomes, cal destacar que el català ha estat el més participatiu, amb diferència (12.61% de respostes sobre el nostre cens de subscripcions en català, que en el moment de llençar l'enquesta era de 2.973).

Estem treballant una informació molt valuosa per a servir millor tots els nostres usuaris actuals i futurs. En successius newsletters anirem donant resposta a interrogants que ens heu plantejat. Per exemple: per què encara no han aparegut online evangeli.net en xinès i en italià? La nostra gestió es desenvolupa en règim de col·laboració voluntària: això fa que els ritmes, a vegades, siguin molt menys àgils.

Els treballs de l'edició en xinès ("Mei-ri-fu-yin") segueixen endavant: han sorgit complicacions addicionals de programació per la peculiaritat dels caràcters de l'escriptura. En italià ("Contemplare il Vangelo di oggi"): no prosperà el nostre intent de fa un any. Recentment, amb un nou equip de voluntaris, hem rellançat els treballs de preparació. Desitgem que per al proper Advent estiguin disponibles online aquests dos nous idiomes.

Seguirem informant.

L'Equip d'evangeli.net

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.