La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Ens sentim infinitament feliços perquè el Sant Pare Benet XVI ha promogut a la dignitat episcopal un dels mossens de l'Equip de Redacció d'evangeli.net. Efectivament, Mn. (ara ja Mons.) Salvador Cristau i Coll ha estat nomenat Bisbe Auxiliar de la diòcesi de Terrassa (Barcelona). Clicant aquí veuràs la seva foto i més informació del seu nomenament.

En la imatge, Mons. Cristau apareix al costat de Mons. Josep Àngel Saiz i Meneses, Bisbe de Terrassa. Mons. Saiz fou el primer bisbe que acceptà redactar comentaris per al nostre servei. Ens satisfà enormement poder dir que evangeli.net nasqué i es coordina precisament des del territori de la jove diòcesi de Terrassa.

La cerimònia de la consagració episcopal serà el dia 26 de juny, a la Catedral Basílica del Sant Esperit de Terrassa. La nostra pregària i el nostre afecto hi seran presents. Gràcies Mons. Saiz! Felicitats Mons. Cristau!

L'Equip d'evangeli.net

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.