La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Ens faria molt il·lusió comptar amb la teva col·laboració en un petit anàlisi (una breu enquesta) que llancem als nostres usuaris. Per tal de millorar el nostre servei, ens agradaria conèixer més des de prop el nostre usuari, la seva opinió i els seus possibles suggeriments. Si ens pots ajudar (són pocs minuts), si us plau, CLICA AQUÍ.

Aprofitem per a transmetre’t una alegria: ja hem arribat a 125.000 subscripcions. La previsió és que al setembre ja estarem enviant cada setmana un milió de correus amb l’Evangeli comentat. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Et saluda, l’Equip d’evangeli.net.

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.