La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Feliç Pasqua de Pentecosta! En aquesta mateixa data, ara fa 2000 anys hom escoltà la predicació de la Paraula de Déu en moltes llengües. Desitgem que evangeli.net sigui un reflex —si bé modest— d'aquella explosió lingüística. Aprofitem a questa felicitació per tal d'anunciar-vos que properament editarem evangeli.net en xinès:

 ("Mei-ri-fu-yin")

Des de fa alguns mesos, hi ha un petit equip de persones preparant aquest llançament. Ens il·lusiona oferir la possibilitat que alguns dels nostres usuaris col·laborin directament en aquest projecte. En concret, estem cercant 2 o 3 persones que voluntàriament puguin ajudar en tasques de redacció.

Els requeriments serien els següents: catòlic practicant; domini perfecte de l'idioma xinès; coneixement alt del castellà o de l'anglès i, sobretot, experiència en traducció. Calculem una dedicació d'1 hora a la setmana. Podeu enviar les respostes a evangeli.xina@gmail.com.

L'Equip d'evangeli.net et saluda i agraeix la teva atenció.

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.