La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Avui evangeli.net ha arribat a les 140.000 subscripcions: desitgem compartir amb tu aquesta alegria. Som ja molt propers a un somni mític per a nosaltres: l'enviament d'UN MILIÓ de mails a la setmana amb l'Evangeli del dia comentat. Si Déu vol, això s'escaurà al voltant del dia 15 d'octubre, quan el nombre de subscripcions sigui exactament de 142.857. T'avisarem.

Paga la pena destacar el bon treball que està realitzant l'equip de l'edició en portuguès, Meditando o Evangelho de hoje, la difusió del qual manifesta una tendència exponencial:

 

 

Estem esperant orientacions des de la Santa Seu sobre la millor manera de donar a conèixer a Benet XVI aquesta difusió digital de l'Evangeli.

Com sempre, desitgem agrair especialment la col·laboració dels nostres propis usuaris: vosaltres sou el principal motor d'aquesta evangelització!

L'Equip d'evangeli.net

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.