La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Avui és 6 d'abril... Tot just manca una setmana i mitja per al llançament del NOU format TEOLÒGICO-DOCTRINAL, que —finalment— s'anomenarà "Master·evageli.net". Destaquem les següents característiques:

* serà complementari al format actual (que és de contemplació de l'Evangeli).

* el contingut de "Master·evangeli.net" és teològico-doctrinal: tot partint de l'Evangeli de cada dia, explicarà breument algun tema de la fe catòlica. L'estil serà senzill, amb arguments de raó, però sempre arrencant de la Sagrada Escriptura.

* avisarem tan aviat com sigui possible fer la subscripció (serà un servei diferent al que ja estàs rebent).

He de confessar-te que, com gairebé sempre, anem amb retard i a contra-rellotge. Estem afrontant un gran repte tecnològic i, sobretot, de redacció. Per la qual cosa, t'agrairem les pregàries que puguis oferir pel nostre servei.

Acabo amb una GRAN notícia: el web de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) ja incorpora en castellà el servei d'evangeli.net. En les properes setmanes ho farà per als altres idiomes (anglès, francès, portuguès i italià). Si vols veure-ho, clica aquí. Som feliços de poder prestar aquest servei al Sant Pare i a la joventut de l'Església.

En nom de tot el nostre Equip, agraeixo la teva atenció.

Antoni Carol i Hostench, pvre. (www.evangeli.net).

 

+ + + + +

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.