La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Feliç Any Nou! El 2011 no podia haver començat amb millors notícies: la beatificació del Papa Wojtyla; la recepció de tants germans anglicans a l'Església, les formidables expectatives de la Jornada Mundial de la Joventut... Realment es com per a «viure amb passió el present y obrir-nos amb confiança envers el futur» (Joan Pau II).

Un marc motivant per a la nova evangelització a la que Benet XVI ens convoca. Evangeli.net desitja fer la seva aportació a aquesta crida: us presentem "minor-evangeli.net". L'edició "minor" comentarà l'Evangeli del dia tot exposant a poc a poc, breument i de manera senzilla la doctrina cristiana. Aquest format serà adient per a rebre l'Evangeli comentat en telèfons mòbils. En definitiva: un format "jove" per a recolzar la celebració de la JMJ.

Si Déu plau, començarem amb els 5 idiomes vigents actualment a evangeli.net. Però estem ja realitzant els preparatius per a l'alemany, italià i xinès. Són treballs lents, quasi artesanals. Per a l'edició en italià necessitaríem incorporar 2 o 3 persones més al nostre equip, amb els següents requeriments:

? domini perfecte de l'italià (com a idioma nadiu) i us corrent del castellà.

? ferm compromís de dedicació de 3 hores setmanals (o més, si és possible).

Si el teu perfil encaixa amb aquestes característiques i vols venir "mar endins", si us plau, escriu-nos en italià tot fent-nos una breu presentació teva. Pots adreçar-te a macarol@evangeli.net.

El nostre agraïment per la teva atenció i pel teu recolzament.

L'Equip d'evangeli.net

 

+ + + + +

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.