La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Ahir es va fer realitat un altre somni a evangeli.net: hem creat el grup "Teaming-evangeli.net", gràcies al qual tu i els teus amics podreu afegir-vos al Team que contribueix a la difusió d'evangeli.net amb la micro-donació d'1€ al mes.

Si desitges participar a "Teaming-evangeli.net" (clicka aquí) necessites tan solament realitzar un micro-esforç: amb la plataforma digital Teaming Online basten uns pocs clicks per tal que un usuari pugui tramitar de manera automàtica, senzilla i segura la seva micro-aportació d'1€ mensual (sens cost addicional, és l'única quantitat prevista). En el link indicat trobaràs resposta a les preguntes que et poden sorgir.

ATENCIÓ: actualment disponible només des de l'Estat espanyol; properament serà possible des d'altres països. Us avisarem!

Tenim un horitzó i un projecte:

• Horitzó: en temps, el bienni 2012-2013; en extensió: el món sencer.

• Projecte: viure l'Any de la Fe (convocat per Benet XVI) enviant cada dia l'Evangeli comentat a 500.000 usuaris online.

Evangeli.net es gestiona amb "braços voluntaris". Però la previsió de l'enorme esforç de dedicació que exigirà el projecte, ens aconsella dotar el nostre equip amb una mini-base professionalitzada: així garantirem la nostra sostenibilitat a llarg termini, amb elevades cotes de difusió. "Teaming-evangeli.net", és a dir, la summa de moltíssims micro-esforços, proveirà els recursos necessaris.

Agraint la teva atenció, et saluda l'equip d'evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil! (al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA)