La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolgut amic/amiga:

Volem informar-te que, durant l'any 2017, inclourem en els e-mails a subscriptors, butlletins, missatges en xarxes socials i altres formes de comunicació amb els nostres usuaris, l'opció de fer donatius pel manteniment d'evangeli.net. Això és a causa de l'augment del pressupost per al manteniment de la web,  l'elevat cost de l'enviament del servei a subscriptors i la posada en marxa de nous serveis per a la difusió de l'Evangeli, tals com “L'Evangeli d'avui per a la família”.

Volem seguir sent una pàgina web lliure de publicitat, i això requereix promoure nous sistemes d'autofinançament, pel que demanem humilment la teva ajuda. En qualsevol cas, evangeli.net seguirà sent sempre un servei gratuït.

La pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

Accedeix ara a la pàgina de donatius d'evangeli.net

Valorem igualment les donacions tant com les oracions, per tant, si no pots fer una aportació econòmica, et demanem que preguis per nosaltres.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació), "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia) i “L'Evangeli d'avui per a la família” (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

pixel tracking