La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Avui, solemnitat del Dijous Sant, des d'evangeli.net adrecem una mirada plena d'agraïment als sacerdots de tot el món, especialment envers aquells —bisbes, preveres i diaques— que integren el nostre Equip de Redacció. Preguem per tots ells.

Desitgem felicitar particularment Fr. Austin Norris, ja que el proper 13 d'abril celebra les seves "noces d'argent" sacerdotals: el seu 25è aniversari d'ordenació. Fr. Austin és el primer sacerdot de l'Índia que s'ha incorporat a evangeli.net, i ens ha escrit el comentari per al Diumenge de Resurrecció (si vols llegir-lo ara, clica aquí).

Amb afecte et saluda l'Equip d'evangeli.net tot desitjant-te una Santa Setmana Santa.

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.