La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Des d'evangeli.net, us desitgem a tots una Feliç Pasqua de Resurrecció! A aquesta felicitació, hi afegim una nota d'alegria: l'edició d'evangeli.net en portuguès (Meditando o Evangelho de hoje) ha assolit i superat les 1.000 primeres subscripcions. Ho ha fet més ràpidament que cap altra edició (en només 7 mesos):

Avui, per primera vegada, publiquem un comentari de l'Evangeli escrit originalment en portuguès. El seu autor és el P. Luis Peralta Hidalgo SDB, de Lisboa (Portugal). Per a veure'l, cliqueu aquí. Esperem, en els propers mesos, editar més comentaris redactats des de Brasil, Portugal i altres països de parla portuguesa.

Agraïm la vostra atenció i us saluda tot l'Equip d'evangeli.net.

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.