La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui

Una feliç notícia!: ja és online el nou servei Master·evangeli.net. Realitzem, així, un antic desig nostre: oferir al món també un contingut TEOLÒGICO-DOCTRINAL, tot explicant breument les raons de la nostra fe.

La fe cristiana és sobrenatural, però no irracional. Benet XVI està desenvolupant un apassionant diàleg amb la cultura del nostre món des de la fe. Volem acompanyar modestament el Papa amb el llançament d'aquest nou servei online.

Master·evangeli.net conté un text abreujat de l'Evangeli del dia, amb una explicació teològica (+150 paraules). Un breu títol (situat entre l'Evangeli i l'explicació) anuncia el tema.

Ja que és distint de Contemplar l'Evangeli d'avui, el nou servei Master·evangeli.net es enviat per mail mitjançant subscripció expressa (lliure, sense cap cost). Pots accedir directament a la subscripció tot clicant aquí (solament es requereix l'e-mail i especificar les preferències). També hom pot accedir a aquest servei des del nostre web.

Moltes mercès pel teu recolzament! L'Equip d'evangeli.net.

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil! (al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA)