La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

T’anticipem Avui, en el nostre santoral, estrenem el comentari dedicat a Nostra Senyora de Guadalupe. Era un bonic deure que teníem pendent i que era molt demandat. En honor a la nostra Mare de Guadalupe hem publicat el seu comentari en cadascun dels nostres tres serveis:

         

• Contemplar l'Evangeli d'avui: “Totes les generacions em diran benaurada”. El comentari acaba amb aquest desig: «—Mare, jo voldria que en els teus preciosos ulls es reflecteixin només coses boniques, com la pietat, humilitat i obediència de sant Juan Diego... i les flors que vós mateixa li vàreu donar i que tant us agraden…».

 

• Master·evangeli.netNostra Senyora de Guadalupe. La devoció popular mariana: «Centenars de milions de vegades diem cada dia “beneïda sou entre totes les dones“. És un clam mil·lenari i universal».

 

• L’Evangeli d'avui per a la família: Nostra Senyora de Guadalupe (Reina de Mèxic, Patrona de les Amèriques i Filipines): «Avui recordem que l’any 1531 la Verge s’aparegué a Juan Diego en un turó i li demanà que s’hi construís un temple, que ara és el Santuari de Nostra Senyora de Guadalupe (Mèxic)».

 

 

De tot cor, et saluda l'Equip d'evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking