La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

Ens alegra comunicar-te que, gràcies als vostres donatius, hem aconseguit cobrir el pressupost de 2017 íntegrament, incloent les despeses de manteniment de la web, l'enviament del servei a subscriptors i la posada en marxa del projecte “L'Evangeli d'avui per a la família”. Per 2018, hem pogut reduir el pressupost un 9%. La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant, la pots veure aquí.

En aquestes dates, sol·licitem humilment la teva ajuda per cobrir el pressupost de 2018, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitat, garantint que el servei seguirà sent sempre gratuït.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

 

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

Valorem igualment les donacions tant com les oracions, per tant, si no pots fer una aportació econòmica, et demanem que preguis per nosaltres.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

 

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking