La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

En nom d'evangeli.net desitjo agrair expressament tots els donatius que rebem pel manteniment del servei. Aquestes aportacions serveixen per pagar l'enviament del servei a subscriptors, assegurar la sostenibilitat de la web i fomentar nous serveis de difusió de l'Evangeli.

Tant de bo que els donatius que ens arriben, per petits que siguin, puguin ajudar a garantir l'autofinançament d'aquest servei per molt temps!

Perquè puguis conèixer millor com gestionem els diners que rebem, et comunico que hem inclòs a la web un espai on trobaràs dades i explicacions sobre la gestió d'evangeli.net i el seu finançament, quin és el nostre pressupost mensual i com s'està cobrint. Pots accedir a aquesta informació aquí.

Acabo amb una d'aquestes notícies que ens alegren a tots: evangeli.net ja està rebent més de 700.000 visites al mes, i, amb les vostres aportacions i oracions, seguim creixent. Poder portar la Paraula de Déu a tantes persones és un somni fet realitat. Et convidem a compartir-lo!

Et saluda afectuosament

Antoni Carol Hostench, pbro.

Coordinador General d'evangeli.net

Si desitges fer ara una aportació accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí.

 

Valorem igualment les donacions tant com les oracions, per tant, si no pots fer una aportació econòmica, et demanem que preguis per nosaltres.

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking