La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

 

Ens alegra comunicar-te que ja està disponible, en la versió en castellà, el segon fulletó de "El Evangelio para la familia" dedicat al temps de Nadal.

 

Aquests quadernets ofereixen una catequesi breu i senzilla, composta per un fragment seleccionat l'Evangeli del dia, un dibuix il·lustratiu de l'escena i un comentari. Inclou els diumenges i els dies més rellevants del calendari litúrgic. S'han elaborat a partir dels textos i imatges del servei "L'Evangeli d'avui per a la família" publicats a evangeli.net.

 

Originalment dissenyats per llegir en família, pares i fills, també es poden utilitzar com a complement a les classes de catequesi o com breu reflexió diària de la lectura de l'Evangeli. Pots veure una mostra del contingut aquí.

 

El nou fulletó de Nadal, així com el d’Advent, es poden adquirir a partir d'una comanda de 20 exemplars. Cada exemplar té un preu simbòlic de 0,10 € la unitat, al que cal afegir el cost de l'enviament. Pots consultar una llista de preus aquí.

 

Sol·licitud d'exemplars:

 

Associació ADAPD

c / Alacant, 3

08195 Sant Cugat del Vallès

Barcelona

Espanya

 

Telèfons

00 34 629 792 849

00 34 609 283 706

00 34 676 059 594

 

e-mail: afpersona@gmail.com 

 

www.siervosreparadores.es

www.hijosdemedjugorje.com

 

Pròximament es publicaran altres fulletons d'aquesta col·lecció dedicats a la Quaresma, Setmana Santa, Pasqua, Temps Ordinari i Santoral.

Amb afecte, et saluda cordialment,

 

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking