La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga:

Finalment, podem donar resposta a una petició reiterada pels nostres usuaris: a partir d’aquest Dimecres de Cendra, evangeli.net també editarà cada dia la 1ª Lectura (i 2ª Lectura en els festius), el Salm responsorial i el Verset abans de l’Evangeli.

 El nostre focus no ha variat: és el comentari de l’Evangeli del dia. Per això, evangeli.net seguirà mostrant directament el text de l’Evangeli, però el lector disposarà de l’opció Veure 1ª Lectura i Salm que apareix en pantalla mitjançant un link (de lletra més menuda). Aquest mateix contingut pot ser ocultat en prémer Ocultar 1ª Lectura i Salm (que apareix més a baix).

 Activem aquesta opció per a tots els nostres idiomes en edició. Sens dubte, aquest pas ens ha requerit un esforç notable, però calia fer-lo. Per dues raons: per les peticions dels nostres usuaris —com ja s’ha dit— i per un motiu teològic. En efecte, Benet XVI —i, abans, el Concili Vaticà II— insistí en la necessitat d’accedir a la figura de Jesús des de la Bíblia entera (Antic Testament, Evangelis i els altres escrits del Nou Testament). Si hom desitja tenir una visió completa de Jesucrist és necessari contemplar-lo també des dels escrits de l’Antic Testament, en els quals trobem una llarga preparació i anunci de la seva vinguda com a Messies, a través de la mateixa història d’Israel, com també les figures (“tipus”) profètics que l’anunciaren. Des d’aquesta visió bíblica global (tècnicament, “exegesi canònica”) intuïm millor la IMMENSITAT de l’ésser de Nostre Senyor Jesucrist, tot evitant el perill d’una lectura parcial del mateix.

 Agraeixo de tot cor el gran treball dels col·laboradors d’evangeli.net que, voluntàriament, han fet possible aquesta nova aportació del nostre servei.

 Et saluda afectuosament

Antoni Carol Hostench, pbro.

Coordinador General d'evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking