La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic / benvolguda amiga:

Òptimes notícies en aquesta Setmana Santa! Ja tenim online el nou servei TEMES·evangeli.net (visible en el menú de la nostra web): aquí apareixen tots els comentaris que, des de fa mesos, estem editant al voltant de “Jesús en els Misteris del Rosari”.

Què és TEMES·evangeli.net?

Sèries (a base de capítols amb breus comentaris) al voltant d'algun aspecte de la nostra fe. Hem començat amb el tema esmentat (“Jesús en els Misteris del Rosari”), i en el futur s'aniran afegint altres sèries temàtiques (per exemple, estem preparant una “Breu Història de l'Església”).

Cada nou capítol l'anunciem mitjançant newsletter (enviat per e-mail i, alhora, publicat en la part superior de la nostra web).

• Aquests comentaris (per capítols) comencen amb alguna cita bíblica (majorment extreta de l'Evangeli), acompanyada d'una petita explicació. El nostre és, des de sempre, l'Evangeli comentat.

• Les explicacions van acompanyades de links —a manera d'ampliació opcional— que enllacen amb els nostres clàssics comentaris de “Contemplar l'Evangeli d'avui” o de “Màster·evangeli·net”.

• Hem treballat perquè cada link es mostri amb una descripció que anuncia el seu contingut.

Pròximament anunciarem la publicació del capítol sobre el 5è Misteri de Dolor: “La mort de Crist en la Creu”.

Desitjant que aquesta primera sèrie de TEMES·evangeli.net pugui ser una bona ajuda en aquesta Setmana Santa, et saluda l'Equip d'evangeli.net.

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking