La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic / Benvolguda amiga:

 

Feliç Pasqua de Resurrecció! En aquest moment d’alegria, tots compartim el motiu de felicitació més important de la nostra fe: Nostre Senyor Jesucrist ha ressuscitat!

 

En aquest context d’alegria i d’esperança, t'anunciem el llançament de l'edició en alemany de “Contemplar l'Evangeli d'avui”, “Betrachtung des heutigen Evangeliums”. Gràcies a l'esforç dels col·laboradors que ens han ajudat a traduir les homilies d'evangeli.net, s'ha fet realitat un somni que veníem preparant des de fa diversos anys. Volem dedicar aquest treball al Papa Emèrit Benet XVI, els ensenyaments i les paraules del qual han estat font d'inspiració per a molts dels comentaris que es publiquen a evangeli.net.

 

Demanem també les teves oracions, perquè la nostra missió de difusió de l'Evangeli pugui continuar. Nosaltres seguirem treballant per a oferir noves formes de portar el missatge de Jesús a més persones cada dia, amb la teva ajuda i la de l'Esperit Sant.

 

Rep una salutació afectuosa,

 

Antoni Carol i Hostench, pvre.

Coordinador general d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking