La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/a:

Estem preparant un nou servei amb cites de sants que complementin el comentari de l'Evangeli del dia. Per posar-lo en marxa necessitem incorporar nous traductors voluntaris a l'equip de Redacció.

Estem cercant:

• 2 persones que puguin traduir perfectament del català a l’alemany.

• 3 persones que puguin traduir perfectament del català a l’italià.

• Disponibilitat mínima d'1 hora a la setmana.

 

Si vols col·laborar com a voluntari en l'Àrea de Redacció d'evangeli.net:

• Envia’ns un e-mail amb les teves dades a secretaria@evangeli.net i ens posarem en contacte amb tu per a explicar-te els detalls.

• Per a avaluar el teu nivell de traducció, és imprescindible que ens enviïs el següent text traduït a un d'aquests dos idiomes: alemany o italià.

Text per traduir: “Per a una collita abundant són pocs els treballadors. En escoltar això, no podem deixar de sentir una gran tristesa, perquè cal reconèixer que, si bé hi ha persones que volen escoltar coses bones, falten en canvi els qui es dediquin a anunciar-les. Pregueu també per nosaltres, perquè la nostra veu no deixi mai d’exhortar”

 

En la teva resposta, agrairem que ens facilitis informació respecte als teus coneixements de l'idioma en el qual ens envies la traducció (si tens alguna titulació de coneixement d'aquest idioma, si l'utilitzes en el treball o el parles amb familiars o amics, etc.)

Gràcies per la teva atenció.

Cordialment,

Genís Galera

Coordinador de l‘Àrea de Persones

evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking