La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolguts amics,

Volem expressar el nostre més sincer agraïment pel suport rebut després de la publicació de l'informe financer de juny. En aquestes dates, hem aconseguit augmentar en un 18% el finançament del pressupost d'enguany, que ha passat del 26% al 44% actual. La informació sobre el finançament d'evangeli.net està disponible aquí.

En particular, volem dirigir-nos a aquells donants que han contribuït a través de transferències bancàries. En aquests casos, no sempre tenim les dades de contacte necessàries per enviar-los el nostre agraïment de forma directa. Aprofitem aquesta ocasió per expressar el nostre sincer agraïment per la seva generositat.

D'altra banda, volem informar que hem solucionat un problema tècnic que afectava els subscriptors des de principis de juliol, pel qual alguns enllaços a la web des del servei diari no funcionaven correctament, especialment les lectures del dia o l'accés al sant del dia. Lamentem les molèsties que aquesta situació hagi pogut causar.

Finalment, us demanem, com sempre, que continueu resant per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la vostra atenció, us saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking