La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Et mostrem el panel general tècnic de la nostra enquesta recent. Si clicas aquí podràs veure el nombre d'enquestes: llançades (launched); obertes (opened) i contestades completament (completed), per idiomes i el total global.

Hom ha pogut esbrinar que evangeli.net és enviat per e-mail a 111 països. L'edició en castellà és demanda a 80 països distints. A Estats Units, Espanya i Itàlia el nostre servei és sol·licitat en els cinc idiomes actualment vigents. El servei en anglès és rebut a 46 països; en francès, a 24 països; l'edició en català, a 16 països; evangeli.net en portuguès (sempre a l'alça!) ja s'envia a 12 països.

Hem comprovat amb goig, un cop més, que el motor principal de la difusió de l'Evangeli són els propis usuaris. Moltes gràcies a tots!

L'Equip d'evangeli.net

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.