La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Ens arriba al cor aquest missatge recent del Papa: «El sacerdot es troba com a l'inici d'una "nova història" (...). Ha d'anunciar l'Evangeli tot servint-se també dels mitjans que aporta la nova generació [de tecnologies: blogs, webs...].

»La Paraula podrà així navegar mar endins envers les nombroses cruïlles que crea la densa xarxa d'autopistes del ciberespai, i afirmar el dret de la ciutadania de Déu en cada època» (Benet XVI, Jornada de les Comunicacions Socials 2010).

En les properes setmanes, evangeli.net incorporarà nous comentaris procedents de:

* Campeche, MÉXICO (Pbro. Luis Alfonso Gala Rodríguez) (Dimecres de Cendra)

* Merlo, ARGENTINA (Pbro. Gerardo Gómez)

* Brownsville, ESTADOS UNIDOS (Fr. Eusebio Martinez)

* Colonia, ALEMANIA (Dr. Johannes Vilar)

* Mumbai, INDIA (Fr. Austin Norris)

Encara dins de l'Any Sacerdotal de l'Església, demanem oracions per a tots els sacerdots del món i, particularment, per als més de 200 que formen part de la nostra Redacció.

Amb agraïment i afecte, us saluda l'Equip d'evangeli.net.

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.