La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Per què vaig deixar de rebre el mail diari d'evangeli.net? Aquesta pregunta ens arriba amb certa freqüència i ens fa patir. Hem realitzat una anàlisi i un treball molt detallats dels nostres mails amb vista a reduir al màxim aquest inconvenient.

Evangelil.net envia automàticament SEMPRE i cada dia el servei a TOTS els subscriptors. Els nostres enviaments, però, no sempre arriben al destinatari, perquè alguns "servidors" comercials de correu electrònic desvien (retenen) els nostres mails per considerar-los "publicitat no desitjada" (spam). Aquesta és una dificultat tècnica deguda a què els nostres enviaments són cada vegada més massius.

Si alguna vegada t'afectés aquest problema, per ajudar-te et suggerim les següents idees:

1) SEMPRE pots continuar gaudint del nostre servei, simplement, anant a la HOME d'evangeli.net: allí tens disponible l'Evangeli d'avui, tant en text com també en àudio.

2) També pots veure els serveis dels dies anteriors (HISTÒRIC) i, àdhuc, a través de l'opció CALENDARI PERPETU, podràs consultar l'Evangeli i el comentari de qualsevol dia litúrgic de l'any.

3) L'e-mail: l'ideal seria que poguessis senyalar al teu servidor com "no spam" el nostre servei (o, simplement, configurar el teu webmail per tal que el nostre mail no vagi a parar a carpeta de spam). A vegades es possible enviar un missatge de reclamació als gestors del servidor.

4) A títol personal, et puc indicar que hem notat que el servidor que millor ens funciona en aquest aspecte és @gmail.com. Alguns dels nostres usuaris han obert compte d'e-mail amb aquest servidor, s'han subscrit novament a evangeli.net i ha desaparegut la dificultat del spam.

Amb el desig que aquests petits truquets et permetin gaudir millor d'evangeli.net, et saluda,

Antoni Carol i Hostench, pvre. (evangeli.net)

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.