La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

 

Benvolguts amics/amigues:

El nostre servei online de l'Evangeli comentat hi és també a la web de la JMJ (secció "En camino"): en castellà, anglès, francès, portuguès i italià.

A més, al nostre site hem modificat la capçalera i hem incorporat el logo (clicable) de la JMJ.

Properament us informarem dels "escamots apostòlics infiltrats online": si tu vas a Madrid amb un grup d'amics i/o amigues pots formar un d'aquests "escamots"... El dissabte 20 a la tarda... ¿T'imagines passar-ho bé tot evangelitzant des de la xarxa? Pensa-ho: hem de repetir milions de vegades,

SEGUEIX AMB JESÚS!!!

Us ho explicarem amb detall el proper dilluns. Et saluda l'Equip d'evangeli.net.

 

***

 

evangeli.net ofereix els seus dos serveis "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli i meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli i teologia)

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil! (al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA)

La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.