La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net-JMJ '11

Escamots apostòlics "infiltrats" a la xarxa!!!

IMPORTANT: agrairem que només responguis aquest mail si acceptes participar en aquesta acció apostòlica del dissabte 20. Enviar resposta a macarol@evangeli.net

(només ens cal l'e-mail del "cap d'escamot")

 

Què? evangeli.net col·labora amb la JMJ per a difondre l'Evangeli online. Ara evangeli.net és present també a la secció "En camino" de la web de la JMJ. El nostre objectiu és que, després de la JMJ, les ànimes segueixin cada dia amb Jesús ("connectant" amb l'Evangeli).

Quan? ¡El dissabte 20 d'agost, a la tarda, tindrem una oportunitat única! Et convidem a viure l'apassionant experiència de ser apòstol online i difondre l'Evangeli, bo i passant-ho bé amb el teu grup.

Com? La tarda del dissabte, amb els del teu grup, enviant algunes vegades (o moltes!) el següent missatge:

SEGUEIX amb JESÚS cada dia www.evangeli.net (míra-ho, passa-ho)

Requisits?

1º) L'ideal: ser a Madrid a la JMJ, amb un grup d'amics (si més no, uns 10), proveïts amb un terminal/cel·lular/mòbil (tipus BlackBerry, iPhone, Android, etc.), amb WhatsApp (o semblant). En qualsevol cas, pots participar en aquest petit "bombardeig apostòlic" si, amb un grupet de coneguts, estàs seguint la JMJ des de qualsevol altre lloc.

2º) L'e-mail del "cap" (o d'algun altre integrant) de "l'escamot", per a poder-vos enviar els mails informatius.

Què rebràs?

1º) Primer de tot, l'alegria de ser un "apòstol online" eficaç. Ser apòstol de Jesús és d'allò més divertit!

2º) Des del dimarts fins al divendres, a primera hora de la tarda, com a "cap d'escamot" rebràs un mail molt bre (Sabies que...?) (sobre evangeli.net, JMJ, difusió online de l'Evangeli, etc.).

3º) La tarda del dissabte (cada hora) rebràs un missatge des d'evangeli.net, tot informant-te de l'evolució de la nostra difusió durant aquest dia, en:

creixement de subscripcions al servei Contemplar l'Evangeli d'avui (el total de tots els idiomes).

creixement de les visites a la web www.evangeli.net.

T'imagines...?

. Per exemple: 50 "escamots" amb 20 amics "disparant" SEGUEIX amb JESÚS... unes 50 vegades cada un (la qual cosa no és cap exageració)... à estaríem "disparant" 50.000 missatge en poc temps. Déu ni do! L'ambient —sens dubte— facilitarà els reenviaments dels destinataris... (el resultat ja és incalculable). Potser, en lloc de 50 "escamots" en tinguem 200...

. Un altre possible càlcul: 3 noves subscripcions a l'Evangeli d'avui (per e-mail) significa que evangeli.net afegirà més de 1.000 enviaments de mails en un any amb l'Evangeli comentat. La seva lectura requereix uns 3 minuts. Si amb els teus "trets" hom aconsegueix 3 noves subscripcions, aleshores hauràs aconseguit afegir en aquest món uns 1.000 minuts/any de lectura de l'Evangeli. Això és una dada!

. Pots somiar fent altres projeccions: si entre tots aconseguim...

. 100 noves subscripcions à afegim + de 100.000 minuts/any de lectura de l'Evangeli.

. 500 noves subscripcions à afegim + de mig milió de minuts/any…

. 900 noves subscripcions à afegim 1 milió de minuts/any… Etc, etc., etc.

 

Agraït per la teva atenció. Ens posem a disposició de Benet XVI, vicari del Crist!!!

Antoni Carol i Hostench, pvre.

www.evangeli.net

***

evangeli.net ofereix els seus dos serveis "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil! (al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA)