La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolguts amics i amigues:

 

Ens alegra comunicar-vos que el nostre servei ja compta amb 235.000 subscriptors per e-mail en els diferents idiomes d'edició: 195.190 subscriptors en espanyol, 14.343 en portuguès, 9.953 en anglès, 9.378 en francès, 4.652 en català i 1.273 en italià. En 2012 vàrem enviar més de 75 milions de e-mails amb l'Evangeli comentat. Podeu veure el creixement de subscriptors i la nostra difusió en internet (per països) clicant aquí.

 

En aquesta era de la comunicació, en la qual la paraula de Déu està tan viva gràcies a Internet, us animem per que feu apostolat amb evangeli.net.

 

Seguim treballant en els preparatius per llançar les edicions en alemany i polonès. Actualment estem buscant voluntaris que ens puguin ajudar a traduir texts a l'alemany o al polonès i un tècnic de so per gestionar els comentaris gravats en àudio.

 

Si vols ser col·laborador, compleixes amb els requisits sol·licitats i tens una mica de temps, segueix les instruccions en cada cas.

 

Traductors a l'idioma alemany

 

Estem preparant evangeli.net en alemany, hi ha un equip que ja està traduint els comentaris i agrairíem disposar de més traductors.

Requisits: Coneixements per traduir perfectament de l'espanyol a l'alemany i una disponibilitat mínima d'una hora setmanal.

Procediment: Emplena aquest formulari i envia’l a secretaria@evangeli.net especificant “Equip Alemany”.

 

Traductors a l'idioma polonès

 

Estem preparant evangeli.net en polonès, hi ha un equip que ja està traduint els comentaris i agrairíem disposar de més traductors.

Requisits: Coneixements per traduir perfectament de l'espanyol al polonès i una disponibilitat mínima d'una hora setmanal.

Procediment: Emplena aquest formulari i envia’l a secretaria@evangeli.net especificant “Equip Polonès”.

 

Tècnic de so

 

L'Àrea Tecnològica necessita un tècnic de so que pugui gestionar els arxius d'àudio amb les locucions dels Evangelis i els seus comentaris.

Requisits: Domini de software d'àudio i una disponibilitat mínima d'una hora setmanal.

Procediment: Emplena aquest formulari i envia’l a secretaria@evangeli.net especificant “Àrea Tecnològica”.

 

Agraint la vostra atenció, us saluda l'Equip d'evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!