La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolgut amic/a:

 

Com a usuari d'evangeli.net coneixes bé els beneficis que suposen la lectura i meditació de l'Evangeli i la difusió de la paraula de Déu per tot el món. Si desitges aportar el teu gra de sorra col·laborant amb evangeli.net, et comentem les tres formes en que pots participar i ajudar-nos:

 

Oracions: Col·labora resant per nosaltres o fent apostolat amb evangeli.net. Re-envía el servei als teus amics i familiars o subscriu a qui vulguis que rebi el servei directament fent clic aquí.

 

Braços voluntaris: Si disposes d'una hora a la setmana per col·laborar amb nosaltres, emplena aquest formulari i envia-ho a secretaria@evangeli.net. Formaràs part de la nostra gran base de dades de candidats.

 

Diners voluntaris: Si vols aportar una micro-donació de 1€ al mes, per sufragar una part de les nostres despeses tècniques, pots fer-ho a través del Grup Teaming evangeli.net fent clic aquí.

 

evangeli.net ha escollit Teaming com a plataforma per micro-donacions per ser una web les aportacions de la qual estan limitades a 1€ al mes i sense comissions.

 

Nostra web disposa també d'un apartat per a donacions puntuals de major quantia.

 

Agraint la teva atenció, et saluda l'Equip d'evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!