La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolgut/da amic/amiga,

Com ja saps, evangeli.net és gestionat amb “braços voluntaris” i es manté amb “diner voluntari”, gràcies als donatius que ens arriben des de molts llocs d’arreu del món. Agraïm la generositat dels qui ens ajudeu amb les vostres aportacions.

Degut a l’auge que estant adquirint les micro-donacions a través d’internet, hem incorporat “evangeli.net” a la web Teaming, una eina senzilla online per ajudar a iniciatives solidàries mitjançant donacions d’1€/mes (no pot ser cap altra quantitat), que hom carrega en el compte o targeta de crèdit del donant.

Teaming nasqué fa 2 anys a Espanya, on hi ha subscrites milers de persones que aporten més de 80.000€ mensuals per a tot tipus de causes socials. Ara ja és possible realitzar donacions en des de tota la zona “euro” i des de la resta d’Europa també (veure detalls clicant aquí). Paulatinament, s’anirà estenent a més països de tot el món.

Si resideixes a Espanya o en un altre país de la CEE i desitges col·laborar a difondre evangeli.net, a través de Teaming ja pots tramitar de manera senzilla i segura la teva micro-aportació d’1€ per al grup Teaming-evangeli.net. Clicant aquí, també trobaràs resposta a les preguntes que et puguin sorgir.

Bo i agraint d’antuvi la teva atenció, pregàries, difusió i recolzament, et saluden tots els voluntaris de l’equip d’evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!