La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolguts amics i amigues:

Feliç Pasqua de Resurrecció! És meravellós que cada any pugui arribar aquest moment d’alegria, en el que tots compartim el motiu de felicitació més important de la nostra fe: Nostre Senyor Jesucrist ha ressuscitat! Diverses tragèdies —molt doloroses— han succeït arreu del món en els darrers mesos i setmanes. És molt de dolor, però ara és el moment de dir que també és molt l’Amor que Déu ens ha manifestat per mitjà de la redempció.

“L’Evangeli d’avui per a la família”

Des d’evangeli.net —en comunió amb tota l’Església— desitgem ofegar el mal en abundor de bé, a través de l’evangelització digital. Així, doncs, en aquest context d’alegria i d’esperança, us anunciem una primícia: hem iniciat els treballs de preparació d’un nou servei per a la lectura i reflexió diària de l’Evangeli: “L’Evangeli d’avui per a la família”. Serà una nova forma d’oferir l’Evangeli del dia comentat, pensat especialment per a què el puguin llegir els pares i fills en l’entorn familiar. L’estil serà “catequètic”, és a dir, enfocat com iniciació en la lectura “meditada” de l’Evangeli. Això implica brevetat, senzillesa, més descripció que conceptualització i..., per primera vegada, combinarem els textos amb la utilització d’imatges per tal d’il·lustrar l’Evangeli del dia.

Des de fa anys, moltes veus ens han demanat aquest servei i, en les darreres setmanes, ens han arribat alguns donatius a través de la nostra web, “diner voluntari” que ens permet donar els primers passos per a fer-ho realitat.

La major part dels nostres col·laboradors ho són de forma voluntària i, fins ara, només hem editat textos que han estat redactats per sacerdots i bisbes per amor a l’evangelització (és a dir, sense retribució). Ara ens proposem elaborar tot el cicle litúrgic anyal acompanyant els textos de l’Evangeli i els comentaris amb imatges.

Els recursos de què disposa evangeli.net són limitats (evangeli.net és d’ús totalment gratuït i no rep ingressos per publicitat) i la inversió econòmica necessària per a realitzar aquest projecte és important, per la qual cosa anirem avançant en la producció de “L’Evangeli d’avui per a la família” en la mesura que rebem donatius a través de la nostra web. En tot cas, ens proposem informar periòdicament tots els nostres usuaris sobre el grau de desenvolupament del nou projecte i de les seves característiques.

Reiterant el nostre agraïment, us saludo en nom de l’Equip d’evangeli.net.

Antoni Carol i Hostench, pvre.

(Coordinador general de evangeli.net)

 

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!