La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolgut / da amic / amiga:

Hem introduït unes millores a la web evangeli.net que volem compartir amb tu. Es tracta que puguis tenir accés fàcilment, i des de la pròpia pàgina d'inici, als Evangelis i comentaris dels dies següents. Per fer-ho solament has de prémer en la data del dia, al costat de l'opció “Veure altres dies”, i podràs seleccionar comentaris posteriors, fins a dues setmanes després de la data. També podràs accedir a dies anteriors, igual que si consultessis l'apartat “Històric comentaris” del menú principal.

A partir d'ara es podran llegir a la web les newsletters que periòdicament enviem als nostres subscriptors. Quan publiquem un nou butlletí, ho destacarem a la pàgina d'inici d'evangeli.net amb l'avís “Última newsletter”. Al cap d'uns dies, l'avís desapareixerà i aquest butlletí passarà a formar part de l'historial en l'opció HISTÒRIC NEWSLETTERS del menú principal. Aquest nou apartat recull els butlletins publicats i organitzats per dates.

Finalment, hem canviat l'ordre en el qual apareixen el títol del comentari del dia i el nom del seu autor. Pensem que ara la informació és més comprensible, sobretot en els dies en els quals hi ha més d'un comentari.

Moltes gràcies per la teva atenció, et recordem que pots enviar-nos els teus comentaris i suggeriments a través de l'opció Contacteu.

De tot cor, et saluda l’Equip d’evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!