La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolgut amic/amiga:

¿Desitges informació més detallada de l’Any de la Misericòrdia? Tens prou amb clicar el logo del Jubileu de la Misericòrdia que hi ha en la capçalera d’evangeli.net i accediràs directament a la web creada per la Santa Seu amb motiu d’aquest magne esdeveniment.

Som a porta de la Setmana Santa. Setmana preciosa!, setmana entranyable! És el centre de tot l’any litúrgic. No existeix major acte de Misericòrdia Divina que el mateix Déu morint amorosament per nosaltres a la Creu. “Amorosament” significa: amablement i generosa, sense queixes, sense amenaces, lliurant-se totalment sense fer soroll...

T’indiquem altres enllaços amb comentaris d’evangeli.net relacionats amb la Divina Misericòrdia:

. «Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l'Evangeli a tota la humanitat» (P. Jacques Philippe, França)

. «Rebeu l'Esperit Sant. A qui perdoneu els pecats, li quedaran perdonats» (Diumenge de la Divina Misericòrdia) (Mn. Joan Antoni Mateo, Catalunya)

. «Has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos» (5 d’Octubre: festa de santa Faustina Kowalska) (Mn. Antoni Carol, Catalunya)

Agraint la teva atenció, et saluda l’Equip d’evangeli.net

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!