La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolguts amics i amigues:

Avui desitgem comunicar-vos bones notícies d’evangeli.net. En quant al passat-present, el nostre servei ha continuat enriquint-se en continguts: nous comentaris i ampliació del cicle santoral (veure aquí). També s’ha intensificat la difusió: Brasil i Estats Units han sobrepassat ja les 100.000 visites mensuals. Segueix España amb més de 80.000. Les visites a la web procedeixen de gairebé tots els països del món, sumant més de 600.000 en total (veure aquí). Ens alegra destacar el creixement de Polònia, amb més de 13.000 visites al mes.

I, passant al present-futur, estem treballant a ple ritme en el nou servei “L’Evangeli d’avui per a la família”, en el que oferirem l’Evangeli del dia acompanyat d’una il·lustració i d’un breu comentari orientat principalment a les famílies. El nostre desig és facilitar una catequesi familiar en la que els nens puguin “llegir” l’Evangeli acompanyats dels seus pares. Déu vulgui que aquesta catequesi contribueixi a reunir i unir la família al voltant de l’Evangeli uns minuts al dia. Us anticipem una petita mostra d’aquestes il·lustracions (veure aquí).

Com sempre, agrairem les vostres pregàries per al bon fi d’aquest treball.

L’Equip d’evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

pixel tracking