La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic/ benvolguda amiga:

 

 En acabar l’any, resumim els objectius assolits gràcies als vostres donatius i l'ajuda dels nostres col·laboradors, avancem els projectes que volem posar en marxa l'any vinent i fem balanç econòmic:

 

 · Durant 2018, l'Àrea de Redacció ha editat 539 nous comentaris i publicat 53 dibuixos. Hem inclòs l'edició diària de la 1a Lectura i el Salm, i l'Àrea tecnològica ha posat en marxa la nova plataforma per a l'enviament del servei diari a subscriptors.

 

 · El 2019, a més d'editar nous comentaris i dibuixos, posarem en marxa “Temes evangeli.net”, un nou espai a la web que tractarà diversos temes d'interès teològic (elaborats per l'Àrea de Redacció). A l'abril inaugurarem l'edició en alemany de “Contemplar l'evangeli d'avui” i al final de l'any publicarem l'edició en xinès de “L'Evangeli d'avui per a la família”. Tenim altres projectes a l’agenda, entre ells una major presència a les xarxes socials i l'ampliació de l'equip de col·laboradors, dels quals us informarem puntualment.

 

 · En l'aspecte econòmic, gràcies als vostres donatius hem cobert el 89% dels 38.820 € del pressupost de 2018. La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant la pots veure aquí aquí.

 

 En aquestes dates, demanem la teva ajuda per a acabar de cobrir el pressupost de 2018, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitat. El servei continuarà sent sempre gratuït, la qual cosa ens permetrà continuar la nostra missió evangelitzadora.

 

 Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

 

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

 

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

 

 Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment, 

 

 L’Equip d’evangeli.net

 

 

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking