La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/ benvolguda amiga:

T'informem sobre els projectes que ja hem posat en marxa en 2019 gràcies als vostres donatius i a l'ajuda dels nostres col·laboradors, actualitzem dades sobre la nostra difusió i fem balanç econòmic:

· En aquests primers mesos hem inaugurat dos dels projectes que vàrem anunciar a la fi de 2018: L'edició en alemany de “Contemplar l'Evangeli d'avui” i el servei “Temes·evangeli·net”. També hem fet un esforç de redacció per ampliar els comentaris del cicle santoral i editar nous dibuixos per a “L'Evangeli d'avui per a la família”. Continuem treballant per a oferir-vos nous continguts, incloent l'edició en xinès a la fi d'any.

· Ens alegra comunicar-vos que continuem creixent en difusió, un 11% més que l'any passat. Al març vàrem superar les 800.000 visites a la web en un sol mes (en els últims 12 mesos hem rebut en total més de 9 milions de visites). Donem gràcies a Déu per poder portar l'Evangeli cada dia a més persones.

· En l'aspecte econòmic, gràcies als vostres donatius hem cobert fins ara el 32% del pressupost previst per a 2019, que és de 33.864 €, un 14% menor que el de 2018 (39.290 €). La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant la pots veure aquí aquí.

 

En aquestes dates, demanem la teva ajuda per a cobrir el pressupost de 2019, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitat. El servei continuarà sent sempre gratuït, la qual cosa ens permetrà continuar la nostra missió evangelitzadora.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

 

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

 

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking