La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic:

Durant la Quaresma, Temes·evangeli·net està recorrent els Misteris del Rosari relacionats amb la Passió de Nostre Senyor Jesucrist.

A "L'oració de Jesucrist en l'Hort de Getsemaní" podem contemplar al "Déu lluny de Déu", és a dir, Jesús despullant-se de -renunciando a- la seva divinitat al "fer-se pecat" per la nostra salvació (cf. 2Co 5,21).

Ara, en el segon Misteri de Dolor "La flagel·lació del Senyor" veiem "L’home lluny de l'home" ... Una expressió que no resulta tan exagerada si contemplem el rostre de Crist, tan desfigurat, que tots eviten mirar-lo (cf. Is 53,2-3) ...

Pròximament posarem en línia, al menú de la nostra web, la nova opció Temes·evangeli·net, en la qual es publicaran ordenadament tots els lliuraments d'aquest servei.

Agraïts per la teva atenció, et saluda l'Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking
La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.