La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

«Jesús va veure la tendresa de Déu en Josep» (Papa Francesc)

L’equip d’evangeli.net et desitja un ¡Feliç i Sant Nadal!

Benvolgut amic/ benvolguda amiga: 

En acabar l’any, resumim els objectius assolits gràcies als vostres donatius i a l'ajuda dels nostres col·laboradors, avancem els projectes que volem posar en marxa l'any vinent i fem balanç econòmic:

Durant 2020, hem fet una profunda remodelació de la web, més fàcil de visualitzar en mòbils i tauletes. L'Àrea de Redacció ha publicat nous comentaris i dibuixos, inclòs el document “El trànsit a un nou temps! La Divina Misericòrdia”.

Pel que fa a 2021, volem que sigui un any d'expansió, ampliarem l'equip de col·laboradors i farem més promoció d'evangeli.net, perquè l'Evangeli arribi a més persones. Continuarem publicant nous comentaris i dibuixos, i ampliarem el cicle santoral.

Estem treballant també en una nova web, paral·lela a evangeli.net, i dedicada exclusivament al “Evangeli d'avui per a la família”. Volem que sigui un lloc en el qual pares i fills puguin trobar continguts que els ajudin a conèixer junts la vida de Jesús, en família. De tots aquests projectes us informarem puntualment.

En l'aspecte econòmic, gràcies als vostres donatius hem cobert el 93% dels 34.846  del pressupost de 2020. La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant la pots veure aquí aquí.

En aquestes dates, demanem la teva ajuda per a acabar de cobrir el pressupost de 2020, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitatEl servei continuarà sent sempre gratuït, la qual cosa ens permetrà continuar la nostra missió evangelitzadora.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking