La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

“Què ens ha portat Jesús? Jesús ens ha portat Déu!” (Papa Emèrit Benet XVI)

L’equip d’evangeli.net et desitja un ¡Feliç i Sant Nadal!

 

Benvolgut amic / benvolguda amiga: 

En acabar l’any, resumim els objectius assolits gràcies als vostres donatius i a l'ajuda dels nostres col·laboradors, avancem els projectes que volem posar en marxa l'any vinent i fem balanç econòmic:

- Durant 2022 hem inaugurat la web dedicada exclusivament a l’“Evangeli d'avui per a la família” i s'ha impulsat un equip de promoció que ofereix els nostres continguts a altres webs de manera gratuïta. També hem redactat nous comentaris, publicat nous dibuixos, ampliat el cicle santoral, i pujat nous vídeos al nostre canal a YouTube.

- El 2023 continuarem creant continguts i eines per a difondre l'Evangeli, especialment perquè els nens el coneguin mitjançant jocs i activitats que inclourem en la web de la família. Al llarg de l'any publicarem nous comentaris, dibuixos i vídeos i continuarem ampliant el cicle santoral.

En l'aspecte econòmic, gràcies als vostres donatius hem cobert el 83% dels 34.250  del pressupost de 2022. La informació sobre el finançament d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant la pots veure aquí aquí.

En aquestes dates, demanem la teva ajuda per a acabar de cobrir el pressupost d’enguany, i així mantenir evangeli.net actiu i lliure de publicitatEl servei continuarà sent sempre gratuït, la qual cosa ens permetrà continuar la nostra missió evangelitzadora.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de Paypal, una sola vegada o de forma periòdica.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking